ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε το 1991 με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων και την ανθρώπινη αλληλεγγύη μεταξύ των Ηπειρωτών που κατοικούν στα Χανία,τη συντήρηση των ηθών και των εθίμων της πατρίδας μας, την ανάπτυξη σχέσεων με την ηπειρώτικη γη και τη συμβολή στην πολιτιστική ανάπτυξη των Χανίων ως έδρας του Συλλόγου.Οι δραστηριότητες του Συλλόγου είναι πολιτιστικές και συντελούν στο να έχουμε ως σύνολο την υπόσταση του οργανωμένου Ηπειρώτη που ζει στα Χανιά.Ο Σύλλογος μας έχει πλούσια δράση και οράματα.Διαθέτει γραφεία με τον απαραίτητο εξοπλισμό και μικρή βιβλιοθήκη με βιβλία και περιοδικά της Ηπείρου.Διατηρεί χορευτικό συγκρότημα, δωρεάν για κάθε ηλικία, με φορεσιές της πατρίδας μας και τους χορούς διδάσκει εξαίρετη καθηγήτρια φυσικής αγωγής με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς.
Πρέπει να διατηρήσουμε και να προβάλουμε τον πολύτιμο θησαυρό της ιδιαίτερης πατρίδας μας και να μην ξεχνάμε την καταγωγή μας που μόνο υπερηφάνεια και σιγουριά μας εμπνέει.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Χανίων προσκαλεί τα μέλη, τους συμπατριώτες και φίλους στο χορό που διοργανώνει για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Σας περιμένουμε την Κυριακή 03-03-13 και ώρα 1 το μεσημέρι στην ταβέρνα «Ξυλοκαμάρα» στην Ξυλοκαμάρα. Ελάτε να διασκεδάσουμε με ζωντανή λαϊκή ορχήστρα & ηχογραφημένα δημοτικά τραγούδια. Τιμή Πρόσκλησης 12 €, συμπεριλαμβάνεται πλήρες μενού και κρασί. 
Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε ενημερώστε στα τηλ. 6977661785, 6977297214 έως και την Πέμπτη 28-02-13.        
Με εκτίμηση  
Το         
Δ.Σ.       

Δεν υπάρχουν σχόλια: